Informatie

Arrangementen:

Iwan Wiering arrangeert uitsluitend in opdracht en speciaal op de bezetting en volgens de wensen van uw orkest. Dit houdt in dat u nooit een standaardwerk voor een standaardbezetting speelt, uw arrangement is altijd uniek. U wordt verzocht bij uw arrangeeropdracht een exacte opgave toe te voegen met vermelding van de orkestsamenstelling, gewenste partijen, alsmede de gewenste sleutels en stemmingen van de instrumenten. Op deze manier hoeft u bij een geplaatste arrangeeropdracht dus nooit partijen om te zetten of aan te passen.

Alvorens u een arrangeeropdracht uitvaardigt, krijgt u altijd vooraf een prijsopgave. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan.

Met het plaatsen van een arrangeeropdracht verklaart u zich automatisch akkoord met de leveringsvoorwaarden die op de website te vinden zijn.

Levertijd:

Tritonus Music staat voor een constante kwaliteit, dus aan elke bestelling wordt ruimschoots aandacht besteed en dat kost tijd. Omdat alle arrangementen op maat geschreven worden, kan het bij grote drukte voorkomen dat u als klant iets langer dan normaal op uw arrangementen moet wachten, waarvoor graag uw begrip.

Slagwerkpartijen:

Slagwerkpartijen zijn niet standaard inbegrepen, maar kunnen tegen geringe meerprijs wel worden meegeleverd.

Directiepartituur:

Een full score directiepartituur is niet standaard inbegrepen, maar kan tegen geringe meerprijs wel worden meegeleverd.

Stijl van arrangeren

Om een indruk te krijgen van de stijl van arrangeren, is er van de reeds eerder in opdracht gearrangeerde werken een zichtpartij beschikbaar, welke op uw verzoek wordt toegezonden.

De moeilijkheidsgraad:

Het ene orkest speelt graag een pittig stukje muziek waar de muzikanten flink de kiezen in kunnen zetten, terwijl het andere orkest liever werken speelt die na weinig repetitietijd uitgevoerd kunnen worden. Meldt u daarom de gewenste moeilijkheidsgraad van de stukken, zodat uw arrangeeropdracht tot optimale tevredenheid leidt. Ook wensen met betrekking tot de niveauverschillen binnen de verschillende partijen kunt u bij de arrangeeropdracht kenbaar maken.

De toonsoort:

Ieder arrangement is een maatproduct. Daarom is de toonsoort altijd aan te passen naar uw wensen. Overleg gerust over de mogelijkheden.

Uitprinten van de partijen:

De losse partijen kunnen naar keuze staand (portrait) of liggend (landscape) worden gemaakt. U kunt bij uw bestelling uw voorkeur aangeven.

Verzending:

De arrangementen worden standaard per e-mail (PDF-file) verstuurd, maar verzenden per post behoort tegen meerprijs van de verzendkosten tot de mogelijkheden.

Gastdirigent, bandcoach en muzikale adviezen:

Het is mogelijk dat Iwan als gastdirigent bij uw vereniging langskomt om in een of meerdere repetities zijn arrangementen met uw orkest in te studeren of te perfectioneren. Uiteraard is Iwan bereid om ook andere arrangementen in te studeren. Ideaal in de aanloop naar bijvoorbeeld een cd-opname of festival of concours!

Iwan geeft uw orkest graag muzikaal advies. Dit kan gaan over repertoirekeuze, de juiste te volgen muzikale richting of een stappenplan om uw orkest naar een hoger muzikaal peil te tillen. Ook wanneer uw vereniging in een muzikale dip zit, weet Iwan uw orkest weer op de rails te krijgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uw gegevens en de AVG:

Tritonus Music gaat zorgvuldig met uwe gegevens om, conform de nieuwe wet AVG. Nadat uw bestelde arrangement geleverd en betaald is, vernietigt Tritonus Music direct al uw digitale gegevens. Ook gegevens van uw offerte worden 4 weken na het uitbrengen ervan verwijderd.

winkelwagen
  • Leeg
@iwanwiering